when love ends

Det er når skolissen løsner for hver meter du tråkker, når den elektriske tannkosten ikke vil funke, når lyspæra på rommet går, når du finner ut at kjæresten har vært utro, det er da du knekker sammen i dusjen av tårer.

Det er da hjertet brister så hardt at du blir overbevist om at det prøver å smuldre seg selv opp, det er da alle sanger, bilder og setninger blir som kniver i kroppen, det er da hjernen svikter deg på sitt beste og gir deg verken ro eller søvn før du har tenkt gjennom hver eneste detalje av det siste året med ham minst ni hundre ganger, før du til slutt sovner av utmattelse og hodepine.

Det er på denne dagen du bestemmer deg for å ty til barberblad igjen, det er på denne dagen du blir besatt av å slanke deg, det er på denne dagen du begynner å planlegge din egen død - det er på denne dagen du blir dehydrert av tårer.

Det er denne dagen du opplever å elske noen så hardt at alt blir snudd om til hat. Det er denne dagen du opplever svik på sitt ytterste. Det er denne dagen du opplever betydningen av ærlighet og respekt. Det er denne dagen du opplever hvordan det er å dø sakte.

Det er på denne dagen du kryper tilbake til ham, for du innser at du ga opp et liv for å være med ham, og uten ham har du ingenting å leve for.


Det har aldri før gjort så vondt.

1 kommentar:

  1. Hei! Ser du følger bloggen min, Obsession ( wwww.ondt-hjerte.blogspot.com ).
    Denne slettes på søndag, men det er åpnet en ny en idag, som er mer fotorelatert og skal være mer aktiv enn den gamle.
    Håper du har lyst til å følge den nye bloggen, Balloons 'n Shots, www.balloonshot.blogspot.com
    Hilsen Pernille :)

    SvarSlett

Kommentaren din blir alltid satt stor pris på.